Mobiililaitteille optimoitu sivusto »

Käyttäjätunnus:   Salasana:  Rekisteröidy käyttäjäksi 
 Unohtuiko salasana? » 

 Katselukoodi  

  Omavideossa tapahtuu

 30.06.2014 - Adoben Flash päivityksestä johtuva ongelma korjattu ja mm. kaupallisia ja omia videoita voi katsella myös www-selaimella.

 04.09.2014 - Uusia videoita lisätty!

 01.04.2015 - Uusia videoita lisätty!

 Tämän hetken kuuma video


Mr. Lothar - Pornotähdelle morsian.

 Mikä ihmeen Omavideo.fi?

Tasan 855 kpl Suomi-videota 5e /vrk, eli ei per video vaan 5e yhteishintaan katso älypuhelimellasi KAIKKIA 855 videota ja videoita tulee kokoajan lisää!

Täällä voit katsoa aikuisvideoita streamattuna älypuhelimeesi tai lähettää palveluun omia videoitasi suoraan puhelimestasi. Palvelun käyttö vaatii 3g yhteyden. Videoita voi katsoa myös tavallisella tietokoneella sivuston flashplayerillä. Palvelu on tarkoitettu mobiilikäyttöön joten tietokoneella toistettuna mobiilivideot eivät ole parhaimmillaan.

HUOM!

Testaa ennen maksua videoiden toimivuus puhelimessasi klikkaamalla testivideon linkkiä: Nokia, Android, Maemo, Ericsson » tai iPhone/iPad »

Voit katsoa kaikkia videoita ilman rekisteröitymistä lähettämällä viestin VRK numeroon 179139 (5 € /viesti). Saat paluuviestinä katselukoodin jonka syöttämällä katselukoodi -kenttään voit katsoa videoita. Katselukoodi on voimassa 24h. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää myös omia videoita sekä katsoa muiden lähettämiä videoita ilmaiseksi. Rekisteröityessäsi sinun pitää vahvistaa tunnuksesi tekstiviestillä (0.16 €). Vahvistamalla tunnuksesi, saat 24h tuntia katseluaikaa ilmaiseksi!Voit nyt myös ostaa katseluaikaa Fiamaxtilin kautta.

Mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu palveluun ja seuraa annettuja ohjeita.

  Satunnaisia videoita


Ulkoseksiä Suomen Turusta Turun saaristo tarjoaa kesän kynnyksellä ehkä enemmän kuin osaat kuvitella :) Laadukasta amatööri seksi ... Lisää » 

Kiihkeä aviopari - orkkupisut Rouva on hyvinkin kiimainen ja kiihkeä. Mies nauttii halukkaasta vaimosta ja haluaa tuottaa tälle maksim ... Lisää » 

Kosteaa menoa - Jason ja hurmaava Mija Jason ei voi enää vastustaa kankeutunutta kiusausta mennä tytön luo ja ehdottaa tälle pientä ... Lisää » 

Hurmaava kaunotar - Daddy ja Ninia Niniassa on tulevaa tähtiainesta. Hän saapuu paikalle provosoivassa asussa ja Daddy on myyty mies. N ... Lisää » 

Huoltohommissa - Jason ja Assassin Von Death Aikaa on vähän ja lisäksi alakerrankin pyykinpesukone on jostain syystä hajonnut ja sit ... Lisää » 

Copyrights © 2020 omavideo.fi

Käyttöehdot