Mobiililaitteille optimoitu sivusto »

Käyttäjätunnus:   Salasana:  Rekisteröidy käyttäjäksi 
 Unohtuiko salasana? » 

 Katselukoodi  

  Omavideossa tapahtuu

 30.06.2014 - Adoben Flash päivityksestä johtuva ongelma korjattu ja mm. kaupallisia ja omia videoita voi katsella myös www-selaimella.

 04.09.2014 - Uusia videoita lisätty!

 01.04.2015 - Uusia videoita lisätty!

 Tämän hetken kuuma video


Mr. Lothar - Pornotähdelle morsian.

 Mikä ihmeen Omavideo.fi?

Tasan 834 kpl Suomi-videota 5e /vrk, eli ei per video vaan 5e yhteishintaan katso älypuhelimellasi KAIKKIA 834 videota ja videoita tulee kokoajan lisää!

Täällä voit katsoa aikuisvideoita streamattuna älypuhelimeesi tai lähettää palveluun omia videoitasi suoraan puhelimestasi. Palvelun käyttö vaatii 3g yhteyden. Videoita voi katsoa myös tavallisella tietokoneella sivuston flashplayerillä. Palvelu on tarkoitettu mobiilikäyttöön joten tietokoneella toistettuna mobiilivideot eivät ole parhaimmillaan.

HUOM!

Testaa ennen maksua videoiden toimivuus puhelimessasi klikkaamalla testivideon linkkiä: Nokia, Android, Maemo, Ericsson » tai iPhone/iPad »

Voit katsoa kaikkia videoita ilman rekisteröitymistä lähettämällä viestin VRK numeroon 179139 (5 € /viesti). Saat paluuviestinä katselukoodin jonka syöttämällä katselukoodi -kenttään voit katsoa videoita. Katselukoodi on voimassa 24h. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää myös omia videoita sekä katsoa muiden lähettämiä videoita ilmaiseksi. Rekisteröityessäsi sinun pitää vahvistaa tunnuksesi tekstiviestillä (0.16 €). Vahvistamalla tunnuksesi, saat 24h tuntia katseluaikaa ilmaiseksi!Voit nyt myös ostaa katseluaikaa Fiamaxtilin kautta.

Mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu palveluun ja seuraa annettuja ohjeita.

  Satunnaisia videoita


Varo: kiimainen kissa raapii Mr Daddy luuli jo kokeneensa kaiken. Nyt kuitenkin löytyi niin kiimainen kissa että tämä orgasmin tuoksi ... Lisää » 

Saparopäinen nuori tyttö jolla isot nänninpihat hiplaa itseään viattomasti ja hymyilee kameralle. Tyttöä alkaa kiinnostaa mitä pojal ... Lisää » 

Reissumies roiskii - Tyttö tanssii Reissumies reissullansa nättiä tyttöä halasi. Tyttö tanssii ja strippaa reissumiehelle. Mutta pe ... Lisää » 

Kurkku ja sen korvike. Kurkku on pitkä ja paksu ja kova. Eli juuri mitä Juliet kaipaa. Mutta tuntuuko yhtä hyvältä kuin oma kulta? Ja k ... Lisää » 

Aamu suikkari ja anaalipano. Olen tyttökaverini kanssa Tukholman reissulla. Aamulla hotellissa kiima on niin kova että hän runkkaa ja ime ... Lisää » 
Copyrights © 2021 omavideo.fi

Käyttöehdot