Mobiililaitteille optimoitu sivusto »

Käyttäjätunnus:   Salasana:  Rekisteröidy käyttäjäksi 
 Unohtuiko salasana? » 

 Katselukoodi  

  Omavideossa tapahtuu

 30.06.2014 - Adoben Flash päivityksestä johtuva ongelma korjattu ja mm. kaupallisia ja omia videoita voi katsella myös www-selaimella.

 04.09.2014 - Uusia videoita lisätty!

 01.04.2015 - Uusia videoita lisätty!

 Tämän hetken kuuma video


Mr. Lothar - Pornotähdelle morsian.

 Mikä ihmeen Omavideo.fi?

Tasan 855 kpl Suomi-videota 5e /vrk, eli ei per video vaan 5e yhteishintaan katso älypuhelimellasi KAIKKIA 855 videota ja videoita tulee kokoajan lisää!

Täällä voit katsoa aikuisvideoita streamattuna älypuhelimeesi tai lähettää palveluun omia videoitasi suoraan puhelimestasi. Palvelun käyttö vaatii 3g yhteyden. Videoita voi katsoa myös tavallisella tietokoneella sivuston flashplayerillä. Palvelu on tarkoitettu mobiilikäyttöön joten tietokoneella toistettuna mobiilivideot eivät ole parhaimmillaan.

HUOM!

Testaa ennen maksua videoiden toimivuus puhelimessasi klikkaamalla testivideon linkkiä: Nokia, Android, Maemo, Ericsson » tai iPhone/iPad »

Voit katsoa kaikkia videoita ilman rekisteröitymistä lähettämällä viestin VRK numeroon 179139 (5 € /viesti). Saat paluuviestinä katselukoodin jonka syöttämällä katselukoodi -kenttään voit katsoa videoita. Katselukoodi on voimassa 24h. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää myös omia videoita sekä katsoa muiden lähettämiä videoita ilmaiseksi. Rekisteröityessäsi sinun pitää vahvistaa tunnuksesi tekstiviestillä (0.16 €). Vahvistamalla tunnuksesi, saat 24h tuntia katseluaikaa ilmaiseksi!Voit nyt myös ostaa katseluaikaa Fiamaxtilin kautta.

Mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu palveluun ja seuraa annettuja ohjeita.

  Satunnaisia videoita


Tiskaajatyttö haluaa. Tyttöystäväni on tiskaamassa ja himoni herää. Hiplaan tissejä ja siirryn alapäähän. Sotken Fairy vaahtoa tis ... Lisää » 

Makkara, kurkku, munakoiso, kesäkurpitsa Resepti kotivideon tekoon: Atria Uunilenkki makkaraa, kurkkua, munakoiso, kesäkurpitsa, banaani, ... Lisää » 

Äänekäs treenivideo - Lothar ja Vienna Aikansa Viennan treenaamista sivusta neuvottuaan Lothar haluaa myös osallistua treeneihin, mutta ... Lisää » 

Susiwolf ja stripparit Nämä tytöt eivät työssään saa seksiä koska työnantajan kuri on kova ja asiakkaille saa vain esiintyä. Mutt ... Lisää » 

Ruotsi-Suomi maaottelu Ruotsi-Suomi maaottelu saa uudet ulottuvuudet kun häikäisevä blondi koeajaa komean tumman herrasmiehen ja nuorena ... Lisää » 

Copyrights © 2020 omavideo.fi

Käyttöehdot